The opinions expressed on this blog are the personal views of Andreas Kjernald and do not reflect the positions of either the UMC congregations in Skien or Hvittingfoss or the UMC Norway.

tisdag 21 augusti 2012

Resurrection!

Det har varit ett tag sedan den här bloggen användes. Det har olika anledningar varav de flesta har med kyrka att göra. När jag skriver det här sitter jag "på Mysen" i Norge istället för i Alingsås. Det här är min utsikt numera från mitt kontor och det hänger norska flaggor utanför entrén till kyrkan.
Med andra ord, mycket har hänt. Metodistkyrkan i Sverige finns inte längre och Metodistkyrkan i Alingsås finns inte som församling...snart. Vi har ett hus istället för en liten lägenhet och vi har några nya vänner istället för dom vi saknar därhemma..var det nu är egentligen.

Jag ska försöka dela min vardag och mina tankar med er om det som brukar intressera mig, dvs. tro och liv. Jag hoppas att ni får ut något av resan och att ni kommenterar flitigt och bra om ni vill. Det finns mycket att säga och skriva och tänka om att tro på en osynlig Gud i våra dagar. Jag hoppas vi kan urskönja något av honom genom denna enklaa blogg. Det borde gå.

Så återigen, välkommen tillbaka till min blogg och som dom säger här,
Ha' det!

1 kommentar:

Onkel Olof sa...

Kul att du börjat blogga igen.

Onkel O

ShareThis