The opinions expressed on this blog are the personal views of Andreas Kjernald and do not reflect the positions of either the UMC congregations in Skien or Hvittingfoss or the UMC Norway.

söndag 17 januari 2010

Hur man kan hjälpa Haiti

Det känns angeläget att hjälpa Haiti just nu och vår familj känner personligen ett antal människor som arbetar i Haiti. Alla mår bra och alla jobbar med arbetet att hjälpa andra.

Vi kommer att stödja, och på gudstjänsten idag tog vi upp en insamling till, Haiti genom att stödja våra vänner på en skola som ligger nära och som nu är sjukhus, hem, bespisning, m.m., m.m.. Dom vi känner jobbar där och man kan skänka pengar via PayPal så att det går direkt dit. Vi upplever att det är det bästa sättet att ge hjälp direkt utan mellanhänder. Personalen (vännerna) och skolan driva av the Free Methodist Church.

Om man vill skänka pengar till detta ställe, eller läsa mer om vad dom gör kan man klicka på http://quisqueya.org/ eller gå in på deras hemsida ändå. Man behöver ett PayPal konto (vilket är lätt att skaffa). Behöver ni hjälp med det kan ni höra av er till mig.

Inga kommentarer:

ShareThis